Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
formats

D-kullen

D-kullen_valpbilder_2

Working Husky Dafina


Singlas valpar växer och frodas. De blir allt livligare och livligare för varje vecka som går. I princip dagligen kommer vi med smarta analyser av vilken som är mest framåt, hårigast, försiktigast, fetast, störst eller nått annat. Några dagar senare är ofta analysen modifierad. Det är bara att konstatera att utvecklingen hos valparna sker stegvis och inte alltid synkat i kullen. Det är också bara att konstatera att välja valp är ett lotteri.

Två av valparna skall flytta till Johannes och Camilla i Värmland. Givetvis vill vi behålla de bästa hundarna men som uppfödare vill man även gärna att de som köper hund även de får de bästa hundarna! Ett litet dilemma som löser sig enkelt igenom att det i stort sett är omöjligt att förutse. Nu har vi valt att skicka de två valparna som är mest framåt i dagsläget, Dafu och Dafina. Kvar blir Dalton, Dallas och Dolly.

Working Husky Singla som är moder till dessa valpar är en riktigt bra arbetshund. Hon kommer från vår S-kull med uteslutande bra slädhundar. Working Husky Xalo som är fadern är en mycket snabb siberian husky som även klarar långa distanser. Xalo har tyvärr ganska kort päls men de andra positiva egenskaperna väger upp detta. Stamtavlemässigt blir dessa valpar en blandning av vår avel och lite från kennlarna Neimans/Fugitives. Kollar man ännu längre bak så är det mestadels gamla Zero och Igloo Pak hundar.

D-kullen_valpbilder_3

Working Husky Dallas


D-kullen_valpbilder_4

Working Husky Dalton


D-kullen_valpbilder_1

Working Husky Dafu


D-kullen_valpbilder_5

Working Husky Dolly

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comment  comments 

En kommentar

  1. […] Vi döper ju varje kull efter en bokstav. Vi är nu inne på andra varvet på alfabetet. Detta är vår D-kull så därför kommer de att heta Dalton, Dallas, Dolly, Dafu och Dafina. De tre första kommer att stanna kvar hos oss i Jokkmokk och de två andra blir värmlänningar. Vill ni se fler bilder på alla valparna så ta en titt på vår kennelsida: Working Husky Kennel. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *