Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Avel Hundar som flyttar
formats

Hundar som flyttar

Hundar_flyttar_lisa

I höstas flyttade Lisa. Även om man vet att hundarna får det bra så saknar vi dem.

På en stor kennel är det ofrånkomligt att det blir hundar som inte passar in. Denna sommar har Hiilima, Tinos (w-kullen) och Chicks fått flytta. Vi har hittat riktigt bra hem till dem. Detta är hundar som har jobbat med oss och vi har färdats tillsammans här i Lappland. Det är hundar som vi blivit thighta med och som vi känner för. Därför är det så viktigt att hundarna kommer till bra hem.
Kvar till försäljning har vi en tik som heter Zpring. Hon har en stamtavla som borde vara intressant för en kennel/uppfödare som söker efter blodslinjer från Seppala/Vindsnabbe.

När vi säljer vuxna hundar berättar vi alltid allt vi vet om hunden. Det är inte ovanligt att vi avråder en köpare och hänvisar dem vidare då vi kanske tycker att vår hund inte har rätt egenskaper för deras behov.

Skall du köpa en hund så läs gärna den artikel som vi skrivit på vår blogg om att köpa hund. Den ger lite goda och handfasta råd till dig som hundköpare. Är du däremot hundförsäljare så läs den också och hjälp folk att hitta rätt hund även om det inte är den hunden som just du vill sälja.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *