Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Femundlöpet Matti på Femundlöpet 2014
formats

Matti på Femundlöpet 2014

Sammy_xaloNu är det Bestämt! Jag (Matti) kommer att köra Femundlöpet 600 km under den kommande vintern 2014. Tävlingsspannet kommer att plockas ihop fritt från vår kennel. Stina kommer inte att köra Femundslöpet utan satsar på någon lite kortare långdistanstävling senare under säsongen (mer info kommer senare). Det gör att vi kommer att ställa upp med riktigt bra hundar på de båda tävlingarna.

Volker och Jasmin är åter igen med på teamet som handlers glädjande nog. De var allt annat än svårövertalade. Snarare så att de har varit på mig under sommaren och hetsat mig till beslutet att starta. När jag har Volker och Jasmin med mig så innebär det att vi har struktur och ordning på teamet. Jag står för idéerna, kreativiteten och kaoset och de håller ordning på mig och allt annat. Jag har lovat dem att vi ska inte köpa nya hundar dagen innan årets löp, vi ska inte byta släde och upptäcka att vi inte kan sätta på belagen dagen före start och vi ska köra raka vägen till Röros från Jokkmokk. Det blir alltså lite förändringar jämfört med Femundlöpet 2013
Så återstår det att se om jag kan hålla mig kvar på släden och komma i mål denna gång.

/Matti

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *