Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Valpar B-kullen

B-kullen

B-kullen utvecklade sig till en tjuvparning mellan Working Husky Rut och Working Husky Zorba istället för med vår äldre hanhund Working Husky Masi som vi planerade från början. Efter ett DNA prov så visade det sig att Zorba är fader till alla nio valparna, 6 hanar och 3 tikar.

Working Husky Zorba. En ung lovande hanhund som arbetar bra. Under vintern 2013/14 gick han fullt ut som arbetshund i vår verksamhet. Under hösten 2014 har vi börjar köra honom som ledarhund med gott resultat. Zorba är en stor hanhund som rör sig lätt. Detta är en hund som levererar mycket kraft i sin draglina.
Working Husky Rut. En väl beprövad tik som hanterar alla positioner i spannet och är körd förutom i vår turistverksamhet även på långdistanstävlingar men även någon sprinttävling med gott resultat. Rut är sedan tidigare mor till X-kullen samt Å-kullen. Rut går gärna i ganska högt tempo. Hon har bra storlek och är en välbyggd tik. Hon är mycket lättsam och är en sådan hund som alltid vill göra rätt och vara till lags.

Nedan hittar du bilder på alla valparna. Fler bilder finns även på mattisblogg.

Hane: Working Husky Baloo.
Working_Husky_Baloo

Tik: Working Husky Betsy
Working_Husky_Betsy

Hane: Working Husky Balto
Working_Husky_Balto

Hane: Working Husky Bruno
Working_Husky_Bruno

Hane: Working Husky Beppe
Working_Husky_Beppe

Tik: Working Husky Bettan
Working_Husky_Bettan

Hane: Working Husky Ben
Working_Husky_Ben

Tik: Working Husky Bellan
Working_Husky_Bellan

Hane: Working Husky Bobbo
Working_Husky_Bobbo

En kommentar

  1. […] Valparna är mycket öppna och fina. Vi kommer att sälja några ur denna kull om det finns intresse. Vill du se fler bilder på våra siberian husky valpar så ta en titt dels på mattisblogg men även på undersidan här för B-kullen. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *