Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Avel Valpkullar på gång
formats

Valpkullar på gång

Working_husky_masi_1

Working Husky Masi är en intensiv slädhund som vill mycket.

Vi väntar just nu på två valpkullar här hemma på vår kennel. De kommer senare än vi önskade men naturen rår man som inte riktigt på.

B-kullen är efter hanhunden Working Husky Masi som är 9 år. Masi är en intensiv och krävande arbetshund som hanterar alla positioner i spannet. Tiken är Working Husky Rut, en lugn och lättsam hund. Hon fungerar mycket bra som ledarhund. Masi och Rut är kusiner så det vi gör är att vi förhoppningsvis förstärker arbethuvudet som är genomgående på deras föräldrar från C-kullen. Förutom det vi förstärker så finns det hundar från Fugitives kennel samt från Neimans kennel. Olyckligtvis har Rut blivit tjuvparad med Working Husky Zorba. Vi kommer att bli tvungna ta DNA på alla valparna för att få registrera dem (Dubbelparning). Zorba är en ung, ganska snabb och hårt arbetande hanhund. Han är dock endast två år så han är inte hårdtestad ännu efter endast två säsong i vår verksamhet.

C-kullen är efter hanhunden Working Husky Mauro, en helbror till Masi. Mauro är egentligen lite i största laget. Hans arbetshuvud är småbrutalt och detta är en hund som verkligen flyttar last. Mauro är parad med Working Husky Xara som är en ledarhund med fart. WH Rut är moder till Xara och de är mycket lik varandra på många sätt. Trevliga och lättsamma arbetshundar som har fart och driv.

Vi har i dagsläget några valpar bokade samt att vi skall behålla ett antal själva. Blir det stora kullar så finns det här hundar som förhoppningsvis kommer att kunna bidra till fart och styrka. Kontakta oss gärna så får du hundarnas hela historie med nackdelar och fördelar.

Working_husky_xara_1

Working Husky Xara.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *