Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Filmer


Våra 42 Siberian Huskies får dagligen springa lösa tillsammans i rasthagen. Där leker de och umgås under uppsikt från oss.
Under träningsperioden får även de som skall ut på ett pass springa lite före och efter körning. Ofta får de en till två pass lösa per dag i hagen.

Hundslagsmål är helt oacceptabelt och all form av förtryck bryter vi av. Vi säger även ifrån om det är hundar som går och spänner sig mot de andra. Hundarna skall känna sig trygga och harmoniska vilket är vår uppgift som flockens ledare att se till att det funkar så. Hundar som är rädda för att bli påhoppade har lättare att starta bråk än en trygg hund.

 

En film från en av vårt företag Jokkmokkguidernas turer 2013. Turen körs årligen och heter ”Med hundspann till porten av Sarek Nationalpark”

 

Höstträning med fyrhjuling. Inselning och start av 16 hundar.

 

 


Vill du verkligen ha en husky? En av ”baksidorna” med våra underbara vänner.

 

En härlig film från 2009 från turen ”Med hundspann genom Lappland”.

 

Träningsrunda med ett spann unghundar. En erfaren ledarhund och sju unghundar. Massor med snö och snötyngda träd i mitten av januari 2011.

 

”Dee” 6 månader gammal för första gången i sele framför släden. Otroligt fokuserad och fantastiskt att se hur hon direkt förstod vad hon skulle göra.

 

En kommentar

  1. Lotta Eldh

    Riktigt kul att se god hundhållning. Kärlek till hundarna= Underbart.
    Fina filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *