Facebook Twitter Gplus E-mail RSS
Home Avel C-kullen med aptit
formats

C-kullen med aptit

C-kullen_1

Sju pigga huliganer blev resultatet av C-kullen.

C-kullen har nu blivit allt större. I denna kull blev det sju stycken varav två hanhundar. Här behåller vi två hanar, Charlie och Crille samt tikarna Clara och Cheena och Cula.

Working Husky Mauro som är fader har vi fått ta bort under hösten. Det var inget oplanerat. Han var en ganska stor hanhund som alltid gav allt. Han har gått mycket i all sorts terräng. En förslitning eller gammal skada i ena bogen gjorde att han tillslut blev halt vid belastning. Sedan tidigare har vi Working Husky Åttan och Working Husky Åhman efter honom och nu dessa valpar, så han lever vidare på vår kennel.

Modern är Working Husky Xara. Hon blir alltid lika glad då vi kommer med selarna och hon får lämna sina små terrorister för en stund. Xara har tyvätt tappat lite för mycket av försäsongsträning för att kunna gå in på tävlingsspannet 2015. Det är verkligen synd för hon är en riktigt bra hund.

Valparna är något mer reserverade än B-kullen. Däremot så har de en enorm aptit. När de är ute med B-kullen i rasthagen så är det C-valparna som är de kaxiga. Orädda mot hundar och full fart.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *